torsdag 29. november 2012

På tur i støvet med Kjetil


Byen her har et flust av veier. De færreste av dem har asfalt, men da er det jo supert å kjøre rundt med en Crosser. Kjetil, som kommer helt fra Bodø, fikk leid seg en Honda 250, så var det avgårde på jordveiene rundt omkring.
Kjetil fykende avgårde
Liten drikkepause ute i busjen
Det overskyede været var perfekt vær å kjøre i. Etterhvert ble det solskinn som nordmenn i disse tider bare kan drømme om. Slike turer er perfekt for å oppleve boforholdene i  Tanzania. Folk bor spredd over alt. Etter vi hadde kjørte et stykke, kommet oss over en tildels uttørket elv, kjørt forbi flere kirker og hilst på en del unger som vinket samtiding som de ropte hviting, måtte vi ha en drikkepause. 



Mens vi da står der å beundrer naturen så kommer det et par tanzanianere på sin kinesiske motorsykkel og spør om det er et problem. -Neida, vi har bare en pause. -Åja, svarer han og forklarer veien tilbake til asfalten. Og da var det avgårde mot hovedveien og sivilisasjon. 

Jon Olav prøver å se kul ut på sin nye sykkel... Det funker
 En liten snartur innom slangeparken måtte vi også, siden vi var i nærheten. Det, for deretter å returnere tilbake til byen, og levere tilbake den leide sykkelen. Når vi kom dit var det full konkurranse på løypen der. Folk hoppet og styrte på med motorsyklene sine. Kult å se på, men det virket litt i det meste laget. Så for min del så holder jeg meg med begge hjulene på bakken. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar