fredag 14. juni 2013

Møt staffen på Scripture Mission (Del II)

Her kommer andre del og siste del av hvem som jobber på tomten her i Arusha. Det er foruten de som er nevnt i disse to innleggene tre andre som jobber her, men som ikke er i Arusha av ulike grunner.

Dette er Mama Elia, som jobber på gjestehuset. For uten gjestehuset har hun ansvar for å lage mat til den daglige lunsjen, og hjelper meg å holde det rent inne i huset mitt. Dorena, som hun heter,  har alltid et latter på lur og bidrar godt i diskusjoner ved lunsjen.

Jenifer jobber som hushjelp for familien Krohn Sævre. Hun har lang erfaring fra Scripture Mission, og er en av dem som har jobbet her lengst. Hennes rundstykker og boller er upåklaglige, og foruten det lager hun en mengde annen mat. En utrolig hyggelig dame som beriker felleskapet på tomten.

I nabohuset er det Stella som gjør rent og har hushjelp oppgaven. Hun er en aktiv jente som driver med idrett på fritiden. Hun er trener for et jentelag, og har dermed en del av fotballkunnskapene i føttene. Stella er hyggelig og har blant annet vært i Norge i en periode.

Joakim er manager på tomten, og har styr på det meste. En smittende latter og et hærlig smil er aldri langt unna. Han er gift med Melania som jobber i bokbutikken. De har fire barn, og bor rett nedenfor meg. Joakim er en stor resurs for arbeidet, og er en veldig hyggelig kar å jobbe sammen med. 

Anita holder her sin seks måneder gamle datter Leah, som nå har tilbrakt mesteparten av livet i Afrika. Moren står beundringsverdig på i oppgaven hun nå har fått når Leah kom til verden. Sammen med mannen er de en av de tre familiene som bor på tomten. Anita jobber for KRIK, mer konkret den internasjonale avdelingen CHRISC, men er for øyeblikket ute i fødselspermisjon. 


Bjarte, gift med Anita og far til Leah, er leder for CHRISC og har sitt kontor på tomten i det gamle klasserommet som ble brukt til hjemmeskole. Han er inne i en hektsik tid i forkant av den store cupen som arrangeres i nabobyen Moshi. Den kan du lese mer om ved å trykke her. Sammen med Anita utgjør de et flott ektepar og et forrykende tomannsfotballag.

Her sitter Dorothy i sitt arbeid som designer. Hun jobber med å designe bøkene som blir utgitt av Scripture Mission og har ansvar for en del andre ting som skal trykkes. Alt fra kalendere til plakater og brosjyrer må settes opp på en slik måte at det tiltaler øyet og informerer om produktet. Dorothy er fra Voi i Kenya, der en av de to andre Scripture Mission stasjonene er stasjonert. Hun har flyttet hit til Arusha, og bor nå rett utenfor tomten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar